Bra it-avtal är som vatten under en ökenvandring: absolut nödvändigt, men svårt att finna.

Nej, vi överdriver inte. Utan bra och heltäckande avtal är det så gott som omöjligt för ett it-företag att hävda och skydda sina immateriella rättigheter – något som kan leda till minskade intäkter och, i värsta fall, att tusentals timmar av värdefullt utvecklingsarbete går till spillo. 

Men det behöver inte hända. Som medlem i Swedish Software får ditt företag tillgång till branschavtal i toppklass. De är framtagna i samarbete med Delphi, en av Sveriges främsta advokatbyråer inom it-juridik. Avtalen, som även finns på engelska, täcker in de flesta situationer som ditt företag kan hamna i. 
 

Swedish Software är en intresseförening för företag som äger och utvecklar programvara. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, så kan du ladda ner broschyren ”Trygg med avtal” som pdf. Där kan du läsa mer om branschavtalen och hur ditt företag drar maximal nytta av dem. Dessutom får du veta mer om övriga fördelar med att vara medlem.
 

Välkommen till Swedish Software!

Fyll i dina kontaktuppgifter, så kan du ladda ner broschyren ”Trygg med avtal”

Kommande händelser

Sök Swedish Softwares stipendium för nästa generations programmerare!

Swedish Software instiftar stipendium till medlemmars barn och barnbarn Swedish Software vill vara med att skapa nästa och nästnästa generations programmerare och instiftar därför två stipendier till framtidens digitala stjärnor! Stipendieansökan är öppen för barn/barnbarn till ägare, styrelsemedlemmar eller anställda i något företag som är medlem i Swedish Software. Se därför till att uppge medlemsföretagets namn eller medlemsnummer i din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!

Datum:

Tid: Sista Ansökningsdag 31 mars 2018!

Plats: Valfritt Hello World camp i Sverige

LÄS MER